Agathe Vaabi juhendamisel toimetava eakate võimlemise töös on seoses juhendaja haigestumisega paus kuni uue aastani.

*****

Neljapäeval, 22. novembril kell 15.00 tähistame rahvamajas

MARDI-KADRIPÄEVA.

Esimene mälumäng kulges väga toredasti. Osales seitse vaprat võistkonda. Küsimused olid hästi  huvitavad! Esimese mälukatsumise võitis „Pillapalu/Maasika" võidukas võistkond.

Palju õnne meile kõigile ja suur tänu mängu vedajaile-küsimuste koostajaile ning abimees Martinile!

Järgmine võistu mõtlemine toimub reedel, 30. novembril kell 19.00. Oodatud on juba osalenud võistkonnad, kui ka uued tulijad. Võistkondade registreerimine hiljemalt 28. novembriks meilitsi: mkurg@hot.ee või rahvamaja telefonil: 6047227.

Eelteatena detsembrikuusse: Jõululaat toimub sel aastal 15. detsembril. Kõik kohalikud ja ka tuttavad ning tuttavate tuttavad meisterdajad-käsitöölised-kaupmehed on oodatud oma kaupa pakkuma!

Veel. Seoses juubelipidustustega on rahvamaja eelarve jääk sellel aastal pea olematu, seega ei saa me vana-aastaõhtuks tellida esinejat/bändi ega ka muusika-keerutajat. Sestap üleskutse kohalikele: ehk leidub meie endi seas neid,  kes sooviksid sel õhtul näiteks muusikat keerutada või muud moodi õhtut sisustada. Andke palun sellest teada, teile on rahvamajaga kokkuleppel selleks õhtuks vaba lava ja vaba mikrofon.

Õdusat hingedeaega!