Vähempakkumise võitis Mängula, kellelt sai tellitud kolm kiigekomplekti ja kaks mänguväljakut - Farm ja Villa. Kuna loobusime mänguväljaku paigaldusest, lootes isade abile, saime lisaks lubada endale ka ilusa roosa mängumaja.

10. oktoobril oli tellimise täitmise tähtaeg ja lasteaia õuele toodigi suur hunnik laudu, mis ootasid nüüd kokkupanemist. Pöördusime lasteaia hoolekogu liikme Helja Laumetsa poole, kes hakkas isasid laupäevakule organiseerima. On ju arusaadav, et kõigil on omad tööd ja toimetused.

Aga sellele vaatamata saabus laupäevasel päeval lasteaeda viis isa, kes hakkasid hoole ja innuga oma lastele uut mänguväljakut looma. Eriline tänu Peeter Vagulale, kes võttis selle töö lausa oma südameasjaks ja oli kohal mitte ainult laupäeval, vaid lugematul hulgal teistelgi päevadel. Ta leidis oma niigi pikkade tööpäevade kõrvalt aega ja tahtmist pühenduda sellesse töösse täie tõsidusega. Täname ka Toomas Pärna, Toomas Kuusikut, Aleksei Pašenkovi, Vladimir Vinogradovit, Olimar Laurisood ja Renno Pukki, kes kõik siin meil abiks olid.

Muidugi pole väljak veel päris valmis. Töö on mahukas ja abistajaid vähe. Aga sel aastal saame mänguväljaku kenasti paika. Paigaldamata jääb mängumajake, mille värvimisega oleme hiljaks jäänud, sest ilmad on juba külmad ja värvimine välitingimustes võimatu. Maja laudade värvimisse olen kaasanud ka oma abikaasa, kes oma vabad hetked sellele pühendab.

Veelkord tänu kõigi nende särasilmsete laste nimel, kel nüüd tegemist ja lustimist õues küllaga. Aitäh kõigile, kes meid aitasid.