Retseptid saatsime ka Järva maavalitsusele hindamiseks. 28. septembril valmistasime magustoite, igaüks tegi kolm magustoitu. Meiega liitusid veel praktikal olev Geili Pärn ja Doona Dravant. Kokku saime 18 magustoitu. Kell 13.00 katsime laua ja jäime ootama külalisi, keda tuli umbes 30. Ühise laua ääres mekkisime toitu, rääkisime mida ja kuidas valmistati ning andsime üksteisele häid ideid. 4. oktoobril valmistasime salateid ning pakkusime neid ka külastajatele, kes avaldasid oma arvamust toitude kohta.

6. oktoobril toimus Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskuses koolitus „Perenaiselt perenaisele", kus tehti puu- ja köögiviljade kampaania kokkuvõte Järvamaal ja Lääne-Virumaal ning anti teada viis parimat retsepti ja selle valmistajat nii Järvamaal kui ka Lääne- Virumaal. Albu Valla Toiduaida koka Sirje Nurmiku retseptid said kolmanda ja viienda koha. Tänan kõiki, kes käisid maitsmas ja oma arvamust avaldamas!