Suured rõõmud on seotud asutuse arenguga, mitmed projektid on vallavalitsuse toetuse ja ja EASi investeeringutoetuse saanud. Kõige enam õnnelik olen ikka selle üle, et meie tööga ollakse rahul ja meie juurde tahetakse tulla. Selle taga on igapäevane hea meeskonnatöö.

Isiklikus plaanis jääb mul selle 20 tööaasta sisse viis aastat kõrghariduse omandamist.

Väga hea meel on, et abikaasa ei ole Soome läinud ja suuri probleeme, nagu asutuse küte, vesi, haljastus jms oleme saanud omavahel arutada. Lapsed on suureks kasvatatud ja kolmekordne vanaema tiitel annab elule täiesti uue tähenduse.

Hooldekodu ümbrusesse istutatud puud ja põõsad annavad teada, et oleme siin päris kaua töötanud.

Lisaks hooldekodu juhatamisele oled ka muidu vallas väga aktiivne.

Mind on Tarvastu vallavolikogusse valitud palju aastaid, praeguses koosseisus olen aseesimees ja juhin alatise tervishoiu- ja sotsiaaltöökomisjoni tööd, olen revisjonikomisjoni liige. Kuulun MTÜ Kärstna Külaliikumine juhatusse. Aitan oma lapsi MTÜ Kärstna Kultuuriait eestvedamisel.

Sageli arvatakse, et hooldekodud on väga masendavad ja sünged paigad. Sina aga oled alati särav ja rõõmus. Kuidas suudad kõige selle inimliku viletsuse kõrval oma rõõmsat meelt säilitada?

Mulle meeldib üks luuletus:
Kes rikkam on, see annab,
kes vaesem on see saab,
kes tugevam, see kannab,
kes kehvem, kantud saab -
kõik on kuis jumal annab,
kuis issand anda saab,
kui kõik on ühed-kehvad,
mis siis küll saab.

Minus on rõõmus meel ja positiivsus olemas.

Tõepoolest, selles majas on nii palju raskust, valu, muret, kurbust... Siin töötamine annab elule palju tõsisema mõtte ja mõistmise. Vanadelt inimestelt on palju õppida ja olen seda ka teinud. Hooldekodus töötamine on raske, mitte ainult juhatajal.

Kõik pingutavad selle nimel, et meil oleks kodu. Inimesel, kes meile tööle või elama tuleb, pole lihtne sellise suure perega harjuda. Rõõmu tuleb ka ise otsida ja leida. Mina käin teatris, pidudel, "Muna" klubi üritustel ja tantsin täiesti uues tantsurühmas "Mede külä eide".

Iga inimene, kes on siin majas elanud, töötanud, aidanud, külas käinud, esinenud, on andnud siia oma panuse ja hea energia. Suur aitäh kõigile!

Kuidas Sinu hoolealused ja kolleegid Sind selle tähtpäeva puhul üllatasid?

Üllatused teevad meele rõõmsaks. Hoolealused kinkisid mulle väga piduliku lillekimbu, kus olid sees minu lemmiklilled - liiliad.

Kolleegid lähedalt ja kaugemalt tõid mulle nii palju ilusaid lilli ja soove, et nende paistel saab kaua läbi.