Turniiri võiduga tagati osavõtt Eesti koolispordi liidu finaalturniirist, mis toimus 5. oktoobril Valtus. Kohale olid tulnud seitsme kooli võistkonnad üle Eesti.

Päev ei alanud meie tüdrukutele kuigi hästi, esimestes mängudes oli tunda kerget ärevust ning nii tuli vastu võtta kaks kaotust. Rapla Vesiroosi Gümnaasium võitis meie tüdrukuid minimaalse tulemusega 2:1, kuid hilisemalt turniiri võitjalt Ahjalt saime korraliku õppetunni, tulemuseks 3:0. Edasi läks aga õnneks tõusvas joones, järgmine mäng viigistati Kohila Gümnaasiumiga 0:0.

Viimased kolm mängu aga meie tüdrukud võitsid. Esmalt alistati Lihula Gümnaasium tulemusega 1:0, siis Taebla Gümnaasium 3:2 ja päeva viimases mängus Kullamaa Keskkool 3:0. Päeva lõpuks saadi kokku 10 punkti ning lõpetati turniir igati tubli kolmanda kohaga.

Tarvastu Gümnaasiumi koosseisus osalesid finaalturniiril Merily Kasvandik, Triin Ristisaar, Kätriin Krõlov, Anell Kuus, Kätlin Klein, Elina Kasvandik, Getter Mõtsar ja Karina Boiko. Tarvastu Gümnaasiumi parimaks mängijaks turniiril tunnistati seekord Kätriin Krõlov.

Järgmisel aastal on tüdrukutel võimalus oma tulemust parandada. Loodame pakkuda veelgi tugevamat konkurentsi teistele koolidele, kus enamik tüdrukuid osaleb regulaarselt ka Eesti tüdrukute jalgpallimeistrivõistlustel. Meil tänavu selles vanuses jalgpallitüdrukuid kahjuks ei olnud.

Küll aga mängis Tarvastu tüdruk Gerty-Liis Mandri sel aastal ainsana Eesti naiste meistrivõistlustel II liigas Viljandi JK Tuleviku naiskonnas, kus hooaeg lõpetati kolmanda kohaga. Gerty-Liis oli ka naiskonna parim väravalööja.