Mõningad lahtiste kaevude omanikud ei suvatse isegi reageerida, kuid asi on tõsine ja vajab kiiret tegutsemist. Koputan kõigi nende maaomanike südamele, kellel on tema valdustel lahtised surmalõksud - palun likvideerige need. Kui õnnetus käes on juba hilja ja see raske koorem jääb Teie hinge peale.

Kuna talv on saabumas ja kõik ohtlik ja ohutu mattub peagi kauni lumevaiba alla, kutsun üles vallakodanikke äärmisele ettevaatlikkusele liikudes mööda tundmatuid kohti. Iial ei või teada, mis seal lumevaiba all peidus on. Õnnetus ei hüüa tulles! Loodan siiski, et meie valla kodanikud on terved ja oskavad õnnetustest eemale hoida! Hooligem üksteisest. Püüame teha nii, et sellel aastal ikka kõik lapsed, lapsevanemad ja loomad saaksid kodus peatset saabuvat jõulurahu nautida ning tunda rõõmu selle üle, et neil on elu ja hoolivad ligimesed.

Kutsun üles kõiki, kes on avastanud lahtised ja ohtlikud kaevud, andke nendest kindlasti teada vallavalitsusele, et saaksime võtta kasutusele meetmed.

Infot lahtiste ja ohtlike kaevude kohta ootame vallavalitsuses kas kirja teel, helistades telefon 53 408 850 Egle Ott järelevalveinspektor või e-maili teel egle.ott@pandivere.eu.

Jään lootma meeldivale koostööle!