14. novembril tuleb noortekeskusse külla Eesti Pagulasabi pagulusteemalise foorumteatrietendusega ja 20. novembril toimub väljasõit Sänna kultuurimõisasse portugali meele ja keele päevale.

Detsembris tähistame rahvusvahelist inimõiguste päeva ja räägime arukast tarbimisest. Maailmaklubi kohtumistele on oodatud noored ja vanad maailmahuvilised - uudistama, kuulama, küsima ja inspiratsiooni saama.

Alates oktoobri lõpust on meie juures praktikal Võrumaa kutsehariduskeskuse infotehnoloogiasüsteemide õppurid. Muu hulgas teevad nad kolm arvutikasutusega seotud üritust. 13. novembril on võimalik teada saada, kuidas valida, kasutada ja kaitsta oma arvutit.

26. novembril on kõigil huvilistel võimalik õppida, kuidas kujundada plakateid, flaiereid, kodulehekülge vms. 29. novembril aga pühendame päeva internetis surfamisele. Praktikandid on noortekeskuses jõuludeni ning kogu selle aja jooksul on võimalik neilt arvutitega seonduvas abi küsida. Miks mitte mõni eratund või nõustamine kokku leppida!

Neljal nädalal enne jõule on võimalus kaasa lüüa kingituste meisterdamise töötoas, kus vanu asju taaskasutades sünnivad uued ja omanäolised ehted, dekoratsioonid ja aksessuaarid, tekstiilesemed ja jõulukaardid.

Huvilised võivad vahendeid, mida ümber disainida, juba koguma hakata ja ka noortekeskusele kinkida (pärlid, nööbid, pitsid, paelad, tekstiilijäägid, üllatusmunade seest saadud mänguasjad, vanad CDja vinüülplaadid, väikesed kaanega klaaspurgid jms). Meisterdama saab tulla alates 27. novembrist teisipäeviti kella 14-17.

Võru noortekeskuses toimuvate üritustega on kõige lihtsam end kursis hoida keskuse leheküljel Facebookis. Noortekeskuses toimuvad üritused on tasuta.

Kontaktid leiab noortekeskuse kodulehelt http://keskus.vorumaanoor.ee. Tulge noortekasse!