Tööharjutuse teenusega alustati oktoobri algusest ja see kestab järgmise aasta jaanuari lõpuni.

Nagu ikka väikses grupis, võetakse üles ka teised teemad peale töö. Grupikogunemine on saanud ka kohaks, kus iga inimene räägib oma loo. Samas tõdetakse, et tükk aega pole nii palju naerda saanudki kui selles seltskonnas. Kaja sõnul koosneb tööharjutus ca 60% ulatuses praktilisest ja füüsilisest tööst (lehtede riisumine, ruumide korrastamine jne), aga ka praktilisest koolitusest. Üheks vahvaks ettevõtmiseks, mis väga meeldis, oli lilleseade. Juhendaja Urve Oras tuli täiesti tasuta juhendama taimekompositsioonide valmistamist, kaasa tuli võtta vaid oksad, nõu, alus.

Tööharjutuse käigus on plaanis veel seebikeetmine, puude toomine muuseumi jpm. Puude aktsiooni käigus plaanis teha ka väike ekskursioon muuseumis, kuna tuli välja, et keegi kursusest osavõtnutest pole muuseumis varem käinud.

Tubastest töödest on kavas kord majja lüüa nn meie kohalikus kaltsukas ehk ruumis, kuhu inimesed toovad kasutuks jäänud rõivaid. Päris kõigest ei saa rääkida, aga ruumi korrastamise käigus sorteeritakse välja vahvaid materjale, millest on plaan teha väike jõuluüllatus ...

Ühise üritusena koos lastega korraldati oktoobri lõpus pannkoogipäev, kus tööharjutusest osavõtjad küpsetasid koos lastega pannkooke.

Veel käidi spordisaalis fotonäitust vaatamas ning Kunda Külaseltsi majas, kus saadi kokku külaseltsi aktiiviga.

Kogu tegevus on rahastatud Eesti riigi poolt, grupi komplekteeris töötukassa.