Mahuka remondi tegi firma Variberg Grupp OÜ eesotsas Kert Varikuga. Omanikujärelevalvet teostas Karksi valla spetsialist- projektijuht Dmitri Orav.

Remonti toetasid omaaegse kirikuõpetaja Kalev Raave sõber ja võitluskaaslane Jüri Ehasalu saja tuhande Eesti krooniga ning Halliste ja Abja vald. Tänu hea koostöö eest kirikuga pälvisid ka Halliste kool, lasteaed ja raamatukogu.

Kõik tegijad-toetajad olid kutsutud 28. oktoobril kirikusse jumalateenistusele, andmaks neile üle koguduse tänukirjad, mille kujundas Hilve Koidla. Nende eest palvetas koguduse hooldajaõpetaja Viljandimaa praost Marko Tiitus ja neile laulsid kauneid laule sügisest Halliste kooli mudilased õpetaja Vilja Visteri juhendamisel.

Pärast jumalateenistust olid kõik palutud kiriku käärkambrisse kohvilauda, mis oli kaetud Siili Äri valmistatud toitudega, sealhulgas annetatud kahe pätsi maitsva omaküpsetatud leivaga.

 „Tänapäeva inimeste ootused kirikule erinevad XVIII sajandi inimeste omadest," tõdes vestlusringis kohvilauas õpetaja Tiitus. Tema sõnul on loomulik, et inimestel tekib kirikus aegajalt vajadus ka WC-s käia, käsi pesta jne.

 „Täname kõiki liikmeannetuste tegijaid ja ootame annetusi ka neilt koguduse liikmetelt, kes on meid unustanud," oli lootusrikas juhatuse liige Aita Laks.

Jumalateenistused Halliste kirikus toimuvad tavapäraselt iga kuu teisel ja neljandal pühapäeval algusega kell 14. Jõulukuul on jumalateenistused 2. XII kell 14.00, 9. XII kell 14.00, 24. XII kell 16.00, 25. XII kell 14.00 ja 31. XII kell 16.00.