toimus lapsevanemate üldkoosolek, kus arutlesime igapäevase õppe-kasvatustöö korralduse üle ja valisime uue hoolekogu. Uue hoolekogu liikmeteks on Kristiina Kriis - hoolekogu esimees, Raino Kleemann ning Renek Loorens. Alates 01. jaanuarist 2013. a. tõuseb lasteaia osalustasu, mis seotakse Eesti Vabariigis kehtestatud palga alammääraga 7% ulatuses.

10. oktoobril osalesime Keskkonnainvesteeringute Keskuse korraldatud infopäeval, mis tutvustas vahvat õppematerjali, kus õpetlike jutukeste kaudu juhitakse tähelepanu keskkonda arvestavale käitumisele erinevates olukordades. Seoses keskkonnateemaga tõid tublid lapsevanemad Tiina Laurand ja Kaja Kaasen I rühmast ning Kristi Silde, Kaja Loorens ning Jane Martin II rühmast vahvaid kompositsioone jäätmetest meie väikesele näitusele.

10.-11. oktoobril osalesime projektis "Kohalik toit kohaliku kogukonna toidulauale 2012" Soovijatel oli võimalus osa võtta toiduvalmistamise protsessist lasteaia köögis ja ise käed külge lüüa. Kasutasime kahel päeval valdavalt kohalikku toorainet, mille varusime koduaedadest, mesilast, lapsevanematelt ning kaluritelt. Valmistasime laste, personali, lapsevanemate ning koka abiga maitsvaid roogasid. Kohalikku toorainet kasutasime kuuel toidukorral ehk valmistatud toidud olid samas laste päevamenüü kahel päeval, mida said maitsta ka kõik valmistajad.

Täname abistajaid, kes kohaliku tooraine meile tõid:

Kõrvits - Marta Nõupuu, Kait Kleemann

Kabatšok - Eda Tamme, õpetaja Kaja Haapsalu Pääsupesa lasteaiast

Kitsejuust - Laine Oja

Mesi - Hardi Haabel

Piim - Kaja ja Renek Loorens

Arooniasiirup - Eve Tiitsma

Koduleib - Anneli Repponen

Kodused kanamunad, kartul - Annika Liivak

Porgandid, jõhvikad, murulauk - Jane Martin

Õunad - Marika Prik, Vladimir Martin

Pirnid - Terje Kadakas

Punasesõstra mahl - Marika Prik

Kala - Maret Arike

Seoses kohaliku toidu tarbimisega saime veel teada, et toidulaual on üha enam ühendeid, mille mõju kohta meil info puudub. Selgeks sai see, et loomulik toit on parim ravim!

12. oktoobril külastasid lasteaeda päästeametnikud. Lapsed teadsid väga hästi, et põlevat küünalt ei tohi järelvalveta jätta ning voodi alla ei tohi peitu minna, kui tulekahju puhkeb. Number 112 oli ka kõigil hästi selge, ja kõik lapsed teadsid, et selle numbriga nalja ei tehta

31. oktoobril käisid II rühma lapsed Haapsalu Kultuurikeskuses vaatamas etendust "Naksitrallid", mille tegevus põhineb Eno Raua kuulsal lasteraamatul. Etendus oli meeleolukas ja meeldis lastele väga.

09. novembril tähistasime isadepäeva väikese kontserdiga, töötubadega ning Haapsalu Politseijaoskonna esindajaga, kes rääkis meile viisakast liiklemisest ja helkuri tähtsusest.

14. novembril osalesid kõik meie lasteaia õpetajad lastesaatjate liikluskoolitusel.