Oru SC / Lääne Teed olid ühes alagrupis koos VK Kramp II ja Eesti Riigikoguga. Riigikogu koosseisus mängisid võrkpalliliidu president Hanno Pevkur, Jüri Ratas, Rannar Vassiljev, Marko Pomerants, Rainer Vakra ja rannavõrkpalli eliiti kuuluv Rivo Vesik.

Esimene mäng VK Kramp kulges punkt punkti heitluses, lõpus olid Oru mehed kindlamad ja saavutati võit. Riigikoguga mäng nii pingeline ei olnud ja võit tuli kätte kergemalt. Öövolle finaalmängus, mis lõppes öösel kell 2, kohtusid omavahel VK Valts ja Oru meeskond. Seekord tuli tunnistada Tallinna võistkonna paremust. Öövolle heategevusliku oksjoni ja loteriiga teenitud raha läheb Hiiumaa noorvõrkpalluritele võrkpallivarustuse soetamiseks.

Öövolle turniir oli sellel sisehooajal Oru SC / Lääne Teed võrkpalluritele esimene proovikivi. Ees on ootamas pikk ja mänguderohke Läänemaa võrkpalliliiga, kus mängud kestavad kevadeni.

Oru SC / Lääne Teed võistkonda kuulusid: Lauri Lilleoks, Margus Krips, Georg Paaliste, Siim Siht, Aivar Kaljur, Sven Õispuu ja Tanel Küünarpuu.