Et Ernat polnud, rääkis Heli lühidalt tema elust. Kiidjärvele tuli Erna koos abikaasaga juba sõjajärgsetel aastatel. Ehitati maja, sündis kolm last. Mees töötas raudteel, Erna töötas algul Kiidjärve haiglas sanitarina ja selle sulgemise järel Põlva haiglas. Töö oli raske ja mõjus tervisele, just seljale, jalgadele ja liigestele. Vaatamata sellele on Erna alati rõõmsameelne ja seltskondlik.

Et lähenes hingedepäev, rääkis Heli ka endistest, meie keskelt lahkunud liikmetest, luges nende mälestuseks ilusa luuletuse ja süütas mälestusküünla. Viive rääkis Põlvas 4. oktoobril toimunud eakate päeva konverentsist, kus nad koos Aitaga osalesid. Päev oli olnud pikk ja huvitav. Päevakavas oli mitmeid huvitavaid teemasid, toimusid töötoad, külalisena esines Erich Krieger. Päev lõppes kontserdiga. Osavõtjaid oli palju. Vanematel inimestel oli soovitatud tarvitada magneesiumi, kaltsiumi, C- ja D-vitamiini ning natuke tumedat šokolaadi, liikuda, suhelda.

Räägiti ka kohalikke uudiseid ning siis läksid nooremad liikmed koos Vello ja Irinaga Ernale lilli, šokolaade ja kingitust viima. Kingituseks oli põnev sinine kruus, mis kuuma vedeliku sisse valades muutus valgeks ja selle külgedele ilmus vana talu pilt, lipp, pääsukesed ja lilled. Väga ilus! Irina tegi arvutiga väga ilusa Erna fotoga õnnitluskaardi meie kõigi poolt. Kohtume novembris, siis peame ka detsembrikuu sünnipäevi ja kadripäeva.

Seniks head tervist!