„Head autoomanikust Pirita inimesed! Nagu kindlasti olete ise märganud, siis Pärnamäe tee alles napilt kaks aastat tagasi renoveeritud teelõik Ecolandi ristmikust Kõlviku teeni laguneb üsna kiires tempos. Ilm, rasked veokid ja kehv teehituse kvaliteet on põhjused, miks teeservad on auklikud ja teravate äärtega.

Linnaosavalitsust ja linna on olukorrast kohalikud elanikud korduvalt teavitanud, kuid mingit käegakatsutavat tegevust pole siiani järgnenud. Küll on juba rohkem kui pool aastat väljas ohuala tähistavad liiklusmärgid. Ohuala, hoolimata liiklusmärkide olemasolust aga kahjuks muudkui pikeneb ja sõidutee äär jätkab lagunemist.

Nüüd tõstatus küsimus, kas liiklusmärkidega tähistatud ala ikka saab olla ohtlik? Ilmselt ikka saab küll, sest olen viimase 4 kuu jooksul näinud isegi, kuidas sõiduautodel rehvid / veljed purunevad.

Nüüd ongi soov leida ülesse mõni selline autojuht, kelle auto on sellel teelõigul kannatada saanud. Ohtliku koha ääres elavad inimesed on väitnud, et rehvilõhkumise juhtumeid on viimase aasta jooksul olnud vähemalt kümme. Augustis nägin ise pealt, kuidas üks uhkemat sorti Mercedese maastur mõlemad sõidutee ääre poolsed rehvid ribadeks sõitis. Autojuht oli noorem meesterahvas, kes ei olnud küll silmnähtavalt vihane, kuid väga kurb, sest autol oli kaasas vaid 1 varuratas!

Seega, kui kellegi auto on sellel teelõigul kannatada saanud või teate kedagi, kes sellisesse olukorda on sattunud, siis palun kirjutage kommentaarikastikesse või e-posti: maheselts@gmail.com.

Sügisilmad on vihmased ja nähtavus kehv, ning korrast ära teed seavad meie kõigi elud ohtu!

Siinkohal veel märkusena, et Talinna linna teise eelarvega eraldati just Kommunaalametile lisaraha ohtlike teelõikude likvideerimiseks.

Anname siis üheskoos linnale mõista, et Pärnamäe teel on selline teelõik täiesti reaalselt olemas ja see tee on üks Pirita linnaosa olulisemaid magistraalteid!"