August Kitzbergi nimelise Gümnaasiumi 11. ja 12. klassi õpilased said töövarjuks olla erinevates Karksi valla asutustes ja ettevõtetes kui ka kaugemal, näiteks välisministeeriumis, Ugala teatris, Viljandi politseijaoskonnas ja haiglas.


Hea meel on, et kaks noort tundsid huvi ka töö vastu kohalikus omavalitsuses. Kätlyn Jürisaar vallavanema töövarjuna tutvus vallajuhi igapäevatööga, vallavalitsuse ja -volikogu ülesannetega ning töökorraldusega. Kätlyn tutvus põgusalt vallavalitsuse ametnike ja nende tööülesannetega ning osales ka projekti „Avasta Mulgimaad" fotokonkursi juhendi väljatöötamise koosolekul.

Henri Sildma tutvus ehitusinseneri tööülesannetega ning erinevate registritega mida ta oma töös kasutab. Henri osales ka ringkäigul, mille käigus kontrolliti Polli Vinnaköögi olukorda, Tuhalaane külamaja katusetööde kulgu ning Tuhalaane ja Lilli külamaja tulekustuteid.


Loodame, et töövarjupäev aitas noortel saada veidi selgem pilt, milliseid erinevaid tahke üks amet endas sisaldab, motivatsiooni edasisteks õpinguteks ning huvi kohaliku omavalitsuse töö vastu.