Jalgratta- ja jalgtee kulgeb Lõuna tänava osas tänava täies lõigus, Paide mnt osas Lõuna tänava ja Paide mnt ristmikust kuni Paide mnt ja Õhtu pst ristmikuni ning Loode tänava osas Loode tänava ja Paide mnt ristmikust kuni Kirde Kaitseringkonna parklani. Väljaehitamata on veel Elektrilevi OÜ poolt jalgratta- ja jalgtee valgustuse elektri liitumispunkt. Liitumispunktist saab toite valgustite ahel, mis kulgeb Paide mnt ääres Õhtu pst ristmikust kuni Eha tänava ristmikuni. Eelnimetatud lõigule loodame valguse saada novembrikuu jooksul.

Teede ehitus läks maksma kokku 645 491 eurot, millest 200 000 euro suuruse summaga toetas ehitustöid Kaitseministeerium. Teede projekteerimist finantseeris 50% ulatuses Maanteeameti Ida regioon. Jalgratta- ja jalgtee ehitustööd teostas AS Järva Teed. Tolmuvabakatte alla viidi nii Lehtses kui Tapal kokku üle 1,4 km kruusa kattega tänavaid. Lehtses sai tolmuvaba katte Vaksali tänav Lehtse ülesõidust kuni Kurge tee ristmikuni ja Kurge tee 750 m ulatuses. Tapal ehitati tolmuvaba kate siiani kruusakattega olnud Spordi tänavale, Kooli ja Metsa põik tänavatele kokku 670 m. Kruusakattega tänavate tolmuvabakatte ehitus läks maksma kokku 42 300 eurot ja töid teostas Eesti Teed AS Virumaa piirkond.

Väiksematest objektidest võiks veel ära tuua Moe raamatukogu parkla ning Pika tänava ja Kesk tänava kõnniteede asfalteerimistööd. Tänavavalgustuse osas renoveeriti Pikal tänaval Linda tänava ja Hommiku pst vaheline lõik.

Vahetati välja vanad ja amortiseerunud puitpostid kaasaegsete metallmastide ja valgustite vastu ning õhuliin asendati maakaabliga. Tööde maksumuseks oli 28 300 eurot ja töid teostas OÜ Särts.