portaalile saarlane.ee "Meil oli väga väike valik, kuna meil praktiliselt ei olnud enam film 35mm koopiatel. Oleme sunnitud praktiliselt kõikides kohtades väljaspool Tallinnat näitama filme kas DVD pealt või siis üldse mitte."

Tiina Loki sõnul on festivali korraldajad üritanud alati valida filme selliselt, mis sisuliselt rohkem sobiksid ühte või teise kohta. "Seekord oli seda väga raske teha," tunnistas Tiina Lokk. "Pidime lähtuma pigem tehnilistest võimalustest. Ei saa öelda, et programm oleks halb aga raske oli kokku panna. Arvestades seda, et sellel aastal oli meil praktiliselt 80% filmidest DCP-d, siis järgmine aasta saab olema veel raskem aga otsime lahendusi."

Varem on Tiina Lokk meedias öelnud, et filmide digitaliseerimine ei võimalda PÖFF- i filme suures osas enam väljaspool Tallinnat  näidata, sest mujal puudub vastav tehnika uuel kujul filmide näitamiseks.

Tänavu näidatakse PÖFF- i filme Kuressaare linnateatris 29. novembrist 2. detsembrini. Möödunud aastal käis PÖFF- i filme Kuressaares vaatamas 651 huvilist. PÖFF on siin toimunud 2008. aastast. 2009. aastal festivali Kuressaares ei toimunud, kuid 2010. aastal kogus kuursaalis toimunud PÖFF 508 vaatajat.

Loe Saaremaa uudiseid lisaks Eesti Elu portaalile ka portaalist saarlane.ee