Tagakaanel on ära toodud Tori valla vapimärgi kavalerid ajavahemikus 2003-2011. Vapimärgi autor on Roman Tavast.

2013. aasta kalender räägib küll inimestest, aga Tori kihelkonnast pärit mõistatused on loomade kohta, mille vastused leiab tähelepanelik kalendri uudistaja samalt lehelt.

2011 ja 2012 kalendrites oleme kajastanud eelolevaid suuremaid kultuurisündmuseid ja seda traditsiooni jätkasime ka 2013. aasta kalendri juures. Loodame, et need sündmused on teile meelepärased ja leiavad aktiivset osalemist.

Seinakalendri illustreerimiseks on kasutatud kohaliku fotograafi Ülo Soometsa fotosid.

Kõik see, mis fotole jäädvustatud, pärineb meie oma vallast, see on peamine kriteerium, mille alusel neid fotosid kalendrisse valime. Igal korral püüame leida uusi lahendusi, et oma valla kalendrit muuta paremaks. Sellel aastal on kaasas ka "aken", et saate kuupäevi kenasti nihutada ja järge hoida oma tegemistel.

Loodame südamest, et 2013 Tori valla seinakalender on kaunis ning kasulik kingitus endale või oma lähedastele terveks aastaks. Seinakalendri esitlus toimub 1. advendil Tori kirikus advendikontserdil. Samas on võimalus endale sealt kalender kohe kaasa osta.

Teistest valla asutustest saab seinakalendrit soetada alates esmaspäevast - 3. detsembrist. Müügikohtadeks on Tori vallamaja, Tori Rahvamaja, Tori Raamatukogu, Jõesuu Raamatukogu. Hind 2.50.

Armast saabuvat jõuluaega!