Riivida kartul ja sibul jämeda riiviga, kuivata salvrätiga liigne vesi. Lisa lahtiklopitud muna, hakitud roheline, 1sl õli ja maitseained ning sega ühtlaseks.
Aseta kuuma õliga pannile taigen, vajutada lamedaks ning praadida mõlemalt poolt 4-5 minutit (kuldpruuniks).

KOORENE SUITSUTURSK

220 g küpsetatud turska, 3 sl rõõska koort (vahukoort), poole sidruni mahl, 2 hakitud sibulat, 50 g võid, 6 muna, soola, pipart, hakitud murulauku.

Sega kalatükid, koor, sidrunimahl ja sibul kokku. Sulata või suuremal pannil. Löö munad pannile ja sega õrnalt, et segu küpseks ühtlaselt. Kui muna hakkab hüübima lisage tursasegu ja pidevalt segades küpseta roog valmis. Sega hulka murulauk ja maitsesta.

PORGANDIKOMPVEKID

 (1 kg väljatulek)
500 g porgandit, 100 g võid, 50 g rosinaid, 200 g küpsiseid, 50 g rõõska koort, 60 g mett, 50 g kookoshelbeid, 5 g kaneeli, 60 g hakitud mandleid.

Porgand koorida, riivida peene riiviga, hautada võis poolpehmeks.
Küpsised purustada tainarulli abil. Segada omavahel porgand, küpsised, rosinad mesi, koor, mandlid ja kaneel.
Lasta seista paar tundi. Vormida väikesed pallid, veeretada kookoshelvestes. Asetada külma tahkuma.

HEAD ISU!