Turniiri formaat nägi ette, et kõik mängivad kõigiga läbi ja sellest tulenevalt reastatakse meeskonnad ka paremusjärjestusse. Seega said kõik satsid mängida kolm mängu, millede kestvus oli kokkuleppeliselt 2x15minutit.

Mänge olid vilistama kutsutud litsenseeritud kohtunikud, kes oma ülesannetega ka väga hästi toime tulid. Nurinat kohtunike otsuste kohta oli vähe ja needki vähesed tulenesid pigem kõrgest adrenaliini tasemest kui, et millestki muust. Kõik mängud olid põnevad ning võitluslikud, kuid siiski meeldivas fair-play vaimus mängitud.

Tori võistkonna saldo turniiril oli võit ja kaks kaotust, kuid "surnud ringis" andis see meie meestele ikkagi tubli teise koha. Võitjaks pärjati nüüd juba kolmandat korda võidu koju viinud Paikuse meeskond, kes ka kõik oma mängud ära võitis. Võiduga kaasnenud rändkarikas läks seega taas aastaks Paikuse spordihoone riiulile, et siis juba aasta pärast jälle selle nimel saaks kossulahinguid pidada. Kolmanda koha sai AK Spartak ning neljas oli Mariine Auto võistkond.

Tori meeskonda esindasid: Erik, Timo, Holger, Karel, Kaarel, Ravo, Janno, Janar ja Mait. Siinkohal kiidan kõiki neid ennastsalgava võitluse eest platsil ning loodan neid edaspidigi trennisaalis näha, et juba järgmisel aastal turniirivõit koju jätta. Tulemuslikumad mängijad olid sel korral Tori meeskonnas: Karel (keskmiselt mängus 17,3 punkti), Kaarel (9,3 p.), Erik ja Ravo (8,3 p.).

Peale sportliku osa autasustati parimaid medalitega ning iga mees sai tüki ühisest kringlist, pudeli karastusjooki ning Oü Matogardi poolt välja pandud koti lillemulda. Kõik osavõtjad olid rahul nii korralduse kui ka turniiri sportliku poolega ning nii mõnigi mees avaldas lootust edaspidigi meie turniirist osa saada.

Suured tänud veel ka toetajatele, kelledeks olid: Eesti Kultuurkapital, Tori Vald ning OÜ Matogard.

Kohtumiseni juba järgmisel sügisel, mil toimub kindlasti ka neljas "Põrgu Karika" korvpalliturniir.