Uus büroo- ja tootmishoone asub olemasoleva tootmishoone kõrval ning selle käivitamisega EstNori töötajate arv Mikomägi sõnul oluliselt ei suurene, sest töötajad muudavad vaid asukohta. Uues hoones asub tööle 16 inimest, sealhulgas alustab täiskohaga tööd ehitusinsener Kristjan Tepner.

Lisaks Kiili tootmisele jätkab ettevõte tööd ka Jõgevamaal Siimustis olevas tootmishoones, kus toodetakse käsitöö-palkmaju. Ettevõtte investeeringu suurus uude tootmisse on ligikaudu 900 000 eurot.

Lisaks tegeleb EstNor OÜ uue ettevõtte rajamisega Norrasse, mille nimeks saab EstNor AS. EstNor AS-i eesmärk on viia kõik EstNori majade püstitajad ühiselt Norra ettevõtte alla. Samuti on ettevõttel plaanis laiendada tootevalikut ning hakata tootma üha enam energiasäästlikke maju. Koostöös Norra passiivmaja spetsialistidega on Est- Nor esimesed energiatõhusad majad juba ehitanud.

EstNoril on kasutusel ka uus logo. Logo vahetati välja, sest ettevõte toodab täna lisaks käsitöö- palkmajadele ka palk-karkassmaju ja elementmaju ning oli seetõttu aegunud.

EstNor OÜ viimaste aastate müügitulu on olnud ühtlaselt kerge kasvuga - 2011. aastal moodustas müügitulu ligi kaks miljonit eurot, 2012. aastaks prognoosib ettevõte ligikaudu 2,4 miljoni eurost käivet.

EstNori põhiturud on jätkuvalt Norra ja Rootsi, uutele turgudele laienemist ettevõte hetkel ei plaani, küll soovib olemasolevatel turgudel kasvada.