Laua katmisel on oluline laudlina. Liia Toom oli kaasa võtnud lihtsalt valmistatud batika- ja lapitehnikas laudlinu. Need nägid imeilusad välja. Peale köögitoimkonna turgutasime end tassi kohvi ja küpsistega.

Teine teema "Hoia oma tervist". Kõrgessaare Perearstikeskuse pereõe Kady Ruus tutvustas toidulisandeid, õpetas tarkusi, mida peab teadma vitamiinidest ja mineraalainetest, kui suur on nende päevane vajadus ja millistes toiduainetes neid leidub. Saime teada, mida põhjustab vitamiinide ja mineraalide defitsiit organismis. Kõike oli huvitav kuulda ning Kadyle esitati palju tervishoidu ja tervist puudutavaid küsimusi, millele saime ammendavad vastused.

Kolmas teema „Õppida ei ole kunagi hilja". Esines noorsootöötaja Kairi Zolotova. Peale gümnaasiumi lõpetamist õppis Tallinna Pedagoogilises Seminaris vanglaametnikuks. Kairi rääkis, et pere kõrvalt on ta pidevalt õppinud: Hiiumaa Ametikoolis õppis haljastust ja praegu õpib Tallinna Pedagoogilises Seminaris noorsootöötajate põhiteadmiste ja oskuste koolitusprogrammis.

Täiskasvanud Õppija Nädalat oleme tähistanud juba aastaid. Tavaliselt oleme ise midagi valmistanud, seekord kuulasime teiste tarkusi.