Seejärel astusid kahvaturohelisele muruvaibale tantsustuudio Lys noored tantsijad ning esitasid mitu tempokat tantsu, mille kiired rütmid ka vaatajad kaasa liikuma panid. Ega pikalt saanudki keegi pelgalt pealtvaatajaks jääda. Üsna pea haaras Ulvi Riitsalu ka kõikide laste isad ja emad ühisesse tantsuringi ja nii see isadepäev Tõrvas sujuvalt kogupereürituste päevaks kujuneski.

Külli Alumäe juhendatav näitetrupp Hingevärvid tõi vaatajate ette hiigeltegelased isa ja ema ning nende järeltulija - pisikese Pille, kes kibeles väga metsa marjule minema.

Lõpuks ta selle loa välja kaupleski, kuid oh häda: tütarlaps eksis metsa ära ega leidnud enam koduteed. Teda käisid peibutamas küll hundid ja karud ja rebased, kuid lõpuks läks kõik nii nagu tõelises muinasjutus ikka: vanemad leidsid oma lapsukese üles ja elu läks õnnelikult edasi.

Eriti vedas kaltsujalgpalli mängijatel, suurte trummide tagujatel ja kotiviskajatel, sest nemad said muudele tegevustele lisaks täiendava annuse sooja. Samaaegselt olid kultuurimajas avatud õpitoad, kus lapsed said oma isadele tähtpäevakingitusi valmistada ja õnnesoovikaarte joonistada.

Järgneva osa hommikupoolikust sisustasid Kaitseliidu Valgamaa maleva Helme üksikkompanii kaitseliitlased.

Välja oli pandud relvanäitus, kus huvilised said asjatundjatelt iga relvaliigi kohta ka pädevat teavet.

Veel oli võimalik õhkrelvadest märki lasta, granaati visata jne. Naiskodukaitse Tõrva jaoskonna naised aga pakkusid nii suurtele kui väikestele isadepäeva üritustel osalejatele toonuse tõstmiseks sooja teed ning lõpuks maitsvat suppigi.

Õhtupoolikul kogunes aga hulk tõrvalasi kammersaali, et saada osa isadepäevale pühendatud kontserdist. Esinesid laulustuudio õpilased Maie Kala ja Novella Hansoni juhendamisel, Ulvi Riitsalu juhendatava tantsustuudio Lys tantsijad ning kammernaiskoor, keda juhendab samuti Maie Kala. Lauldi kodust, oma isast ja emast ning lastest, kelle ainsamaks sooviks on kasvada turvalises kodus oma armastavate vanemate juures. Kontserdi lõpuks luges Maie Kala ette allakirjutanu luuletuse „Võta pihku need väikesed käed".

Selline meeleolukas isadepäev andis kõikidele osalejatele oma igapäevaste tööde tegemiseks kindlasti sellist jõudu ja energiat, mida jagub tükiks ajaks.