Rohkearvulisele publikule esitati võimlemiskavu võimlemispeolt "Pidu läheb käima", 2011. aasta 11. Koolinoorte tantsupeo liikumisrühmade repertuaarist ja võimlemisfestivalilt "Kauni rühiga ellu", kus Lys on võitnud nii kuld- kui hõbeplaate, tantse konkursilt "Koolitants-2012", kus estraaditantsu kategoorias osalenud tants "Kassid" pälvis kostüümi eripreemia. Esitati tantse ka filmimuusika saatel. Kontserdi nael oli kindlasti vilistlasrühma poolt esitatud tants "Cancan", mille vaatajad tugeva aplausiga vastu võtsid.

Kava oli suhteliselt raske kokku panna, kuna sügiseti toimuvad alati rühmade koosseisudes muutused. Lastel tekivad uued huvid ja suurenevad tundide koormused koolis. Sellest johtuvalt peavad nad tegema valikuid. Samas on heameel tõdeda, et on ka juurdetulijaid, kes antud juhul pidid kahe kuuga kontserdi repertuaari omandama. Lapsed olid väga tublid, tulid tantsude ja võimlemiskavade esitamisega kenasti toime.

Aitäh kõigile kontserdil osalenutele! Suured tänud õnnitlejatele! Tänud Tõrva Kesklinna kohvikule, kes valmistas maitsva juubelitordi. Lapsevanem Vahur Lääts on Lysi ennegi suutnud üllatada ja tegi seda ka see kord - täites kammersaali paberkahurite kärgatuste saatel kuldsete ja hõbedaste lindikestega.

Tänud kõigile, kes on toetanud ja aidanud Lysi erinevates ettevõtmistes - Kultuurkapitali Valgamaa ekspertgrupp, Tõrva linnavalitsus, Tõrva kultuurimaja, Helme vallavalitsus, Eve Valliste, Enn Ragun, Piret Veskinõmm ja Tiiu Madal.