Kõik tantsijad olid tublid ja julged esitama oma soolokava. Disco Dance algajate laste finaali jõudsid Annika Absalon III koht ja Iiris Reier IV koht, poolfinaalis oli Crete Sinimäe ning Angela Kaiste tantsis end 1/4 eelvooru.

Disco Dance algajate 2 vanuse rühmas võistlesid Ülle Järvoja ja Greta Tamm. Ülle lõpptulemuseks jäi poolfinaali 6.-10. koht ja Greta esmakordne start lõppes 14.-15. kohaga. Disco Dance edasijõudnute soolokavasid esitasid Iti-Mai Mätas, Angela Absalon ja Deborah Puusepp.

Iti-Mai võitis II koha, Angela pääses finaali 7. kohale. Disco Dance duett Iti-Mai Mätas ja Deborah Puusepp võitsid II koha. Angela Absalon ja Ülle Järvoja duett jäi neljandaks. Disco Dance väikeste gruppide kategoorias jäime II kohale ja tõime koju uhke karika.

2012. aasta sügisvõistlused olid edukad, kuid puhkama me jääda ei saa, sest ees ootavad võistlused Poolas. Nimelt 6.-10. detsembril on Disco Dance tantsijate tiim võistlemas rahvusvahelisel tantsufestivalil Mikoljaikis.

Novembrikuu 24. ja 25. kuupäev oli tahkuranna tüdrukutele võistlemiste nädalavahetus.

24. novembri varahommikul sõitisme Tartusse, et võistelda EDO WINTER CUP 2012 võistlustel Hip- Hop kategoorias. Esimesena astusid võistlustulle hip-hop soolokavadega Janeli Paiba ja Anneli Sommer. Kuuekümne tantsija seast pääsesid Janeli ja Anneli finaali. Lõpptulemuses Janelil III koht ja Annelil finaali V koht. Hip-Hop duett, Janeli Paiba ja Anneli Sommer, jõudis 23 duetti seast väärikale finaali 4. kohale.

Hip-Hop väikeste gruppide kategoorias võistles kümme gruppi. Meie Hip-hop small group, Janeli Paiba, Anneli Sommer, Raili Pitkmann ja Kristina Mjasojedova, saavutas 4. koha.

25. novembril toimus Tallinnas Lindakivi Kultuurikeskuses Estraadi- ja Rahvaste Tantsude festival. Eelpool nimetatud festivalist võtsid osa meie väikesed 6.-10. aastased võimlejad Aurelia Kaasik, Angela Kaiste, Annika Absalon, Anett Aedma, Marleen Kesamaa, Elisabel Helstein ja Terhi Kuuse, showkavaga „Tibude rock" ning 11.-14. aastaste show soolokavaga Angela Absalon „Hiirekse rõõm". Kui väikesed tibud lavale läksid täitus saal naeru ja aplausiga. Kõik tantsijad said tänukirjad ja šokolaadimedali.

11-14-aastaste laste vanuseastmes osales 16 shownumbrit üle Eesti. Kõik kavad esitatud, jäime ootama zürii otsust. Estraadi- ja Rahvaste Tantsude Festivali korraldatakse teist korda ja nagu peakorraldaja ütles, oli seekord tantsijate tase väga kõrge, seega oli züriil otsuse tegemine väga väga raske. Lõpuks jõudis lavale ka see tähtis ümbrik. Peakorraldaja avas ümbriku ja ei uskunud oma silmi - Estraadi Tantsude kategooria LAUREAAT on Angela Absalon showkavaga „ Hiirekese rõõm".

Vot see on positiivne üllatus pikaks ajaks, läksime ju lihtsalt esinema ja tuli nii suur võit.