Osalema oodati Valgamaa koolide 5.-12. klasside õpilasi. Hindamine ja autasustamine toimus nooremas (5.-9. klass) ning vanemas (10.-12. klass) vanuserühmas. Laureaat valiti välja kõigi osalejate hulgast.

Luulekonkursist osavõtjaid oli kokku 34, kes esindasid Puka ja Tsirguliina Keskkooli, Tõrva Gümnaasiumi, Pühajärve ja Palupera Põhikooli, Valga Gümnaasiumi, Valga ja Keeni Põhikooli. Õpilaste esituses kõlasid Lydia Koidula ja Ellen Niidu luuletused. Kõik lugejad olid tublid ja vaprad, mis tegi žürii töö üsna keeruliseks. Põhjaliku analüüsi ja arutelu tulemusena jõuti ühisele otsusele autasustada seitset õpilast.

Nooremas vanuserühmas võitis kolmanda koha Anette-Johanna Park Valga Põhikoolist (juhendaja õpetaja Hanna Albi), teise koha saavutas Liina Suur Tsirguliina Keskkoolist (juhendaja õpetaja Ülle Vihm) ning parimaks osutus Hardo Adamson Tõrva Gümnaasiumist (juhendaja õpetaja Marge Viljaste). Hardo luges konkursil L. Koidula ,,Teretuse" ja E.Niidu ,,Eile, täna, homme".

Vanemas vanuserühmas sai kolmanda koha Anabell Tamm Tsirguliina Keskkoolist (juhendaja õpetaja Ülle Vihm), teise koha saavutas Anna- Marija Sljusartšuk Valga Gümnaasiumist (juhendaja õpetaja Varje Schmidt) ning parimaks tunnistati samuti Valga Gümnaasiumi õpilane Anni Russak (juhendaja õpetaja Ene Sõstar). Anni ettekandes kõlasid L. Koidula "Ise tahtsid" ja E. Niidu "Uus maailm".

Laureaat valiti kõigi osalejate hulgast ja selleks osutus Pühajärve Põhikooli 5. klassi õpilane Cärolin Trik (juhendaja õpetaja Ülle Tomson). Cärolini esinemine oli väga ilus ja liigutav. Tema esituses kõlasid L. Koidula „Kodu" ja katkend Ellen Niidu raamatust „Pille-Riini lood". Pisike neiu suutis kogu saali lummata suurepärase etteastega. Kindlasti suudab Cärolin sama korrata ka Pärnus!

Ilus talvepäev sai tänu kohalviibijatele veelgi ilusamaks loetud. Aitäh kõigile, kes tõid kauni luule Sangastesse! Edu kõigile ja kaunist jõulukuud!