FC Tarvastu parim väravakütt sel hooajal oli Indrek Klein, lüües vastaste võrku 18 palli. Sellega kindlustas ta endale koha II liiga lõuna/lääs klubide parimate väravalööjate esikümnes. Otsus Indrek sel hooajal keskpoolkaitsjast ründajaks tuua oli seega igati õige.

Hooaja jooksul peetud 13 koduväljaku mängust kaotasime tänavu ainult kaks: II liiga võitjale HÜJK Emmastele 2:5 ja kolmanda koha saanud Vändra JK Vaprusele 3:4. Nii hea tulemuse saavutasime kindlasti ka tänu oma arvukatele fännidele, kes meid iga kord staadioni ääres toetasid.

Oleme neile väga tänulikud ja uhked selle üle, et meie koduse Soe staadioni ääres on iga mängu ajal keskmiselt 70 pealtvaatajat, samas kui näiteks mõnel linnaplatsil on neid tunduvalt vähem.

Mõnikord on juhtunud ka nii, et mängides võõrsil, on meie fänne rohkem kui vastaste omi. See annab meile kindluse, et ajame õiget asja ja püüame vastutasuks oma fännidele pakkuda ilusaid jalgpallielamusi. Loodame, et järgmisel hooajal on meie tribüünidel veelgi enam publikut. 2013. aasta hooaeg tuleb kindlasti väga põnev, kuna esiliiga juurde moodustatakse B esiliiga, mistõttu viis meeskonda meie alaliigast lähevad sinna ja nende asemele tulevad viis täiesti uut meeskonda III liigast.

Algaval hooajal tahame rohkem tähelepanu pöörata noortele.

Nende treener Antti Rosenberg näeb võimalust panna välja FC Tarvastu noorte võistkond, kes hakkaks mängima Eesti noorte meistrivõistluste E1 vanuseklassis. See on oluline samm meie järelkasvu kindlustamiseks.

Lõppeval aastal mängisid Eesti meistrivõistlustel üheksa FC Tarvastu noort, esindades erinevates vanusegruppides Viljandi JK Tulevikku ja Viljandi spordikooli. Täname ka kõiki oma toetajaid, et olete aidanud meil sõita mööda Eesti maanteid ja esindada Tarvastu valda.
__________________________________________________________

FC Tarvastu treener PRIIT PÄRNPUU:

 

Esimene hooaeg Tarvastu meeste treenerina lõppes minu jaoks positiivselt. Hooaja eel seadsin eesmärgiks liigasse püsima jäämise, mille me ka edukalt täitsime. Uuel hooajal on kavas tõsta meeste üldist füüsilist taset ning parandada mängusisest suhtlemist, tänu millele loodan hooaja lõpetada liigatabeli esimeses pooles.