Üheks tegevusesuunaks oleme valinud tervisearendamise. Külastame kooli ujulat, oleme kooli juhtkonnale tänulikud selle võimaluse eest. 2-3 korda kuus külastame tervisekeskusi Toilas ja Rakveres.

Päevakeskuse juhataja Marina Nikiforova võimaldab meil kasutada ruume kaks korda nädalas. Kolmapäeval tegeleme võimlemisega, neljapäeval aga hoolitseme näo ja keha est, toimub kepikõnd või massaaž. Tegevuse juhendajaks on meie grupivanem Ljudmilla Moskalenko. Heaks tavaks on saanud ühiste tähtpäevade pidulik tähistamine. Pjotr Oleinik on olnud abiks Jõulude ja Naistepäeva tähistamisel. Kena mälestus on jäänud lastaialaste külaskäigust ja esinemisest. Ilus oli ka Butuzovi nimelise segakoori esindajate Raissa Višnjova, Anatoli Demidovi, Raissa Sambergi, Lira Borunova ja Valentina Gerassimenko esinemine.

Vastlapäeva tähistasime väljasõiduga Oru parki, sellele järgnes teeõhtu Päevakeskuses. Meelde jäävad ekskursioonid Ida-Virumaa rannikule, loengud ja väljasõidud kontsertidele. Kõige eredam mälestus on aga Rootsi kruiisist, mille võtsime ette selle aasta septembris. Linnavalitsuse abiga saime korraldada väljasõidu Tallinnasse Eakate inimeste festivalile.

Osa meie tegemisi toimuvad koos eesti vanurite grupiga, oleme head sõbrad.

Oleme tänulikud Päevakeskuse sotsiaaltöötajatele ja linnavalitsusele nende heade võimaluste eest! Meie elu ei ole igav! Loodame, et järgmise aasta linnaeelarves on eraldatud summad, mis võimaldaks vanurite elu veel huvitamaks muuta!