Vana Baskini Teater esines komöödiaga "Minu girlfriend on eestlane". Noorte näitlejate kaasakiskuv mäng haaras kaasa kogu publiku, kes pidevalt südamest naeris etenduses tekkinud koomiliste olukordade üle. Teise komöödia tõi meile Komöödiateater, kes esines etendusega „Head isu näljased!". Võrratute näitlejate, Anne Paluveri ja Henrik Normanni mäng kutsub kaasa elama ka kõige tuimema pealtvaataja.

Muusikalist meelelahutust külalistena pakkusid meile taas solistid Sergei Maasin, Sergei Voronov ja Jevgeni Kunevitš.

Nende esitatud uued laulud said tugevate aplauside osaliseks. Tagasi lubati tulla juba kevadel ning ikka ka uue programmiga.

Juba teist korda olid meie maja külalisteks Narva kultuurimaja „Rugodiv" loomingulised kollektiivid. Esinesid tantsuansambel „Jun-Ost", tantsukollektiiv „Step-Up", vokaalstuudiod „Singers Club", „Music" ja „Šans" ning rahvalauluansambel „Taljanotška". Kava oli väga mitmekesine ning poolteist tundi möödus märkamatult. Suur tänu sügispealinn Narva!

Taas rõõmustas linnarahvast toreda kontserdiga meie rahvamaja vokaalinstrumentaalansambel „Sotovarištši" oma solistidega. Selle kontserdiga tähistas ka oma 40. laulutegevusaastat üks ansambli solistidest Niina Ilumäe. Jätkugu tema laulutahe ka järgmisteks aastakümneteks!

Laste jaoks oli meil külla kutsutud Sankt-Peterburgi tsirkuseartistid.

Detsember toob meile kaasa aga advendiaja, ootamise aja. Tuleb ju jõuluaeg ning sellega koos ka jõuluüritused.

- 16. detsembril kell 13.00 III advendi kontsert.

- 22. detsember kell 15.00 tantsulaste jõulukontsert.

Ilusat advendiaega kõigile!