Samuti teeb rõõmu, et vaatamata raskele ajale, on meie ettevõtted suutnud investeerida ning tööd pakkuda väga paljudele Koeru inimestele. Enamgi veel - kauaoodatud muudatused on toimunud jaemüügi sektoris uue Koeru Konsumi avamise näol. Lähitulevikus avatakse ka Grossi pood, kus lisaks kõigele muule hakkab toimima ka avalik WC. Loodan, et kõik koerukad võtavad nimetatud muudatused positiivselt vastu ja sellest tõuseb tulu kõigile.

Kui pilk heita korraks ka tulevikku, siis ees seisab Koeru-Vao kergliiklustee ehitus ning loodetavasti ka Koeru-Väinjärve kergliiklustee II etapi rajamine järveni. Keskkonnaalases tegevuses rekonstrueerime suuremahuliselt Koeru biopuhastit. Kolmanda sektori initsiatiivil ning meie ühisel jõul õnnestub ehk ka ehitada uus staadion ja maadlusmaja.

Loodan, et uue aasta eelarves õnnestub leida ka rahalisi vahendeid, et valla asutuste töötajate palku võimaluste piires tõsta.

Meie üheks kindlaks prioriteediks on jätkuvalt gümnaasiumihariduse andmine Koeru vallas. Volikogul on tulnud langetada raskeid otsuseid, aga oleme olnud järjekindlad ning veendunud, et see on õige tee. Oleme vältinud soovmõtlemist ning püüdnud vaadata asjadele nii nagu nad tegelikult on, samas teades, et kui pole julgust rannikuid silmist kaotada, siis maailmajagusid ei avasta.

Väga positiivne on ka uudis maavaidluses, mida volikogu on menetlenud aastaid ja mis on läbinud eri kohtuastmeid ning volikogu koosseise. Lahend on see, et vaatamata kriitikale, halvustamisele ning üleolevale suhtumisele kohtukulude jm osas, on vallavolikogu tegevus olnud seaduspärane ja õiglane. Loodan, et sellistes vaidlustes ei pea vald enam osalema ning edaspidi tehakse ühiselt koostööd valla hea käekäigu nimel. 2013. aasta sügisel on uued kohaliku omavalitsuse volikogu valimised, kuid sellele me veel ei mõtle, sest teha on palju ja lubatud asjad tuleb teostada. Igasugune ettevõtmine kätkeb endas ohte, kuid see on kindlasti väiksem kui tegevusetusest tulenev risk.

Soovin vallarahvale rahulikku jõuluaega, positiivset ellusuhtumist, lähedaste soojust ning lihtsalt inimlikku õnne, samuti uusi väljakutseid ja õnnestumisi uuel aastal!