Võilillede rühmas oli muusikatunnis õpetajaks Kerto ema Kerli.

Tutvustamiseks olid tal kaasa võetud akordion, ksülofon ehk kellamäng, kellad ja trompet. Lapsed kuulasid akordionil lugu "Kus on minu koduke". Koos Kerto venna Mirkoga esitati lugu "Rongisõit". Kõige toredam oli Võilillede jaoks erinevatel pillidel ise mängida. Kerli juhendamisel kõlasid vahvad lood kelladel "Juba linnukesed" ja "Rongisõit".

Päevalillede rühmas viis huvitava terviseõpetuse tunni läbi perearst ja Annabeli ema Marja. Päevalilled tutvusid inimese skeletiga. Kõige tähtsamad organid on inimesel süda ja kopsud. Meie väga väärtuslikku aju kaitseb kolju. Ühises vestlusringis saime teada, mida teha, kui kellegagi on juhtunud õnnetus. Kõige tähtsam - ära jäta sõpra hätta! Helista hädaabisse, vanematele. Alati peab teadma kodust aadressi.

Lapsed nägid ja kogesid palju muudki, mis kahjuks siia ridadeese ei mahu. Suur-suur tänu kõigile, kes avardasid laste silmaringi erinevate ametite kaudu ja muutsid laste elu hästi põnevaks. Hea õpetaja kuu läks hästi korda ja juhtkond jagas kõikidele õpetajatele tänukirjad