Kas see tähendab, et mitte midagi pole teha ja me peame leppima paratamatusega? Missomaal on olemas eeldused hea elu- ja ettevõtluskeskkonna loomiseks ja selle teostamiseks on kodanikualgatusena sündinud MTÜ Tule Maale. Meie eesmärk on leida lahendused, mis aitaks inimestel suurendada usku kohaliku elu võimalikkusesse ja peatada inimeste äravool maapiirkondadest.

MTÜ Tule Maale on välja töötamas terviklahendust, mis annaks siiajäänutele usku tulevikuks ja juurde- ning tagasitulijatele põhjust Missomaale tulemiseks.

Oleme aru saanud, et antud olukorda saab lahendada vaid kompleksplaaniga, mis hõlmab endas nii kodu, sissetulekut, laste haridust, vabaaja veetmist, vajalike teenuste loomist ja mis kõige tähtsam - maaelule positiivse maine kujundamist. Me saame aru, et tegemist on väga suure plaaniga, mis kõrvaltvaatajate meelest pole jõukohane.

Kahtlusi süvendab seegi, et tegemist on tasustamata ehk õhinapõhise tegevusega. Samas usume, et elu on meid kõiki õpetanud - loota saab vaid enda jõule. Mitte keegi ei tule meie eest meie tulevikku kujundama, kui me selle nimel ise koos ei pinguta.

Armsad missokad, loodame teie arusaamise, kaasabi ja heatahtlikkuse peale. Kutsume Teid ühinema MTÜ-ga Tule Maale. Meie kõigi ühine eesmärk on, et Missomaal oleks tulevikku ja siin oleks hea elada. Rohkem infot leiad meie veebilehel www.tulemaale.ee