Mis on toimunud sel sügisel? Misso rahvas käis 22. septembril XV Palamuse väljanäitusel ja laadal. Septembri lõpus mängis rahvamaja laval Alburahva teater "Võõras mees majas". Eakate päeva puhul osaleti Võru Kandles üritusel "Hingelt noor ja tegevustes aktiivne", kus külalisteks olid Maire Aunaste ja Voldemar Kuslap.

Oktoobris algas Mälumänguturniiri hooaeg, mis kestab kevadeni. Kokku saadakse üks kord kuus pühapäeviti ja võetakse üksteiselt mõõtu. Oktoobri keskpaigas saime näha Tsooru näiteringilt T.Braksi etendust "Võsavennad". 27. oktoobril toimus III Lõuna-Eesti linetantsuõhtu, kus tantsijaid oli Läti-, Põlva- ja Võrumaalt.

10. novembril oli harukordne võimalus kuulata Tallinna segakoori "Noorus". Koori esituses kõlasid Eesti rahvalaulu töötlused.

Kultuurikohvikus oli külaliseks Vanemuise teatri näitleja ja lavastaja Raivo Adlas. 28. novembril oli meie rahval võimalus kuulata reisimuljeid Gruusiast. Oma muljeid jagasid meiega A.Alapert ja A.Määr.

Ja käes ongi aasta viimane kuu - detsember. 8. detsembril oli Misso valla jõululaat. Pühapäeval, 9. detssembril kohtus meie rahvaga Vahur Kersna. Tulemas on 16. detsembril eakate jõulupäev ja 29. detsembril Aastalõpu pidu koos ansambliga Fix.

Õues on kõige pimedam aeg ja nüüd on hea võimalus seada sammud rahvamajja ja leida endale meelepärane ajaviide.

Kaunist jõuluaega ja rõõmurohket uut aastat!