Siis esitas Irina meile kadri- ja mardipäevaga seotud küsimusi-mõistatusi ning vanasõnu. Valve oli ajalehtedest välja lõiganud põnevaid anekdoote ja Viive luges need meile ette. Sai palju naerda. Räägiti ka igapäevaseid uudiseid. Pahameelt tekitas elektrihinna tõusuga seotud segane jutt nii raadios, televisioonis kui ka ajakirjanduses. Puuduvad konkreetsed arvud! Mingi umbluu järgi ei saa valida!

Valla jõulupeost võttis osa seitse klubi liiget. Pidu oli ilus ja südamlik, pensionäre osales üle 60. Pärast kohtumist vallavanema ja volikogu esinaise ning nende abikaasadega, jõulusoovide edastamist ning šampuseklaaside kokkulöömist istuti lauda. Irina tervitas meid luuletusega, vallavanem heade soovidega. Ta rääkis selle aasta suurimatest kordaminekutest (valla laulupidu, külade päev, Leevijõe projekt, Lootvina küla "Nipernaadi") ja edaspidistest plaanidest. Siis esinesid kaks kanneldajat ja laudadele toodi soojad jõuluroad. Üsna palju laule kitarri saatel esitas Andrus Hämäläinen ja rohkete naljalugudega naerutasid meid kolm Loosi naist Võrumaalt.

Lõpuks tuli jõuluvana, kes koos abilisega keerutas rattast välja võidunumbreid (mis olid iga osaleja taldriku all). Paki saajad ka esinesid, kuid liiga tagasihoidlikult.

Ruumid olid väga ilusti kaunistatud ja jalutussaalis kunstnik Epp Nõgese meeldiv maalinäitus. Aitäh kõigile korraldajatele, esinejatele ja rahastajatele!

Ilusaid jõulupühi, edukat ja õnnelikku saabuvat uut aastat kõikidele headele ning hoolivatele inimestele!