Neljaaastane järjepidev spordiringi tegevus on mitmetes noortes tekitanud tahte tõsiselt tegeleda spordiga. Noorsportlased Anette, Marje, Rainer ja Jaan on saavutanud nii kohalikel kui vabariiklikel võistlustel väga häid tulemusi. Noorte tahe ja visa treenimine on andnud häid tulemusi. Tänavu aastal oli spordiringis palju uusi huvilisi, kes omasid indu ja tahet tegutseda. Mõistagi on laste heade saavutuste taga treenerite: Jarek Lätt, Enn Tõnisson ja Targo Leini pühendunud töö, kaasabi ja tunnustav toetus.

Teist aastat on laste hulgas populaarsust võitnud kokandusring „Kokata on lahe", kus jagati tervislikke toitumisalaseid teadmisi, valmistati ise maitsvaid toite ja saadi huvitavad teadmisi eksootilistest puuviljadest, mida lisati maitseelamuste saavutamiseks toidule. Tegevustes hinnati omaalgatust, koostööoskust ja vastutust. Eriti tore oli koostöös valminud toite maitsta ja anda hinnanguid. Huvitavad ja arendavad olid toitumisalased viktoriinid ja arutelud. Toitumisterapeut Sirli Kivisaar oli vahetu, abistav ja toetav kõigi tegevuste läbiviimisel.

Mitmeaastane sisukas koostöö Tähe Noortekeskuse ja Halley Noorteklubi noortega on aidanud elavdada kohalikku seltsielu. Üheskoos korraldati toredaid peoõhtuid, kus noored DJ-d keerutasid diskoplaate, tantsiti, korraldati põnevaid võistlusi ja saadi juurde uusi sõpru. Tartu noored tõid alati külakostiks kaasa võluvaid tantsuetteasteid.

Teater „Vanemuine" teatritunnid tõid meie igapäevaellu glamuuri, sära ja võlu, samas saime õpetlikke teadmisi teatritööst ning -tegemistest.

Projektitegevuste põhjal saab öelda, et noored on väga loovad, motiveeritud ja koostöövalmid.. Arendavad tegevused pakuvad osalejatele lisaväärtust, samas saadi tunda vastutust, tunnustust ja eduelamust.

Jääb loota, et ka järgnevatel aastatel on võimalus projektitegevustega pakkuda lastele erinevaid huvitegevusi ning luua kõigile soovijatele võrdsed võimalused, pöörates tähelepanu alevikust ja keskusest kaugemates piirkondades elavatele lastele.

ANK projektitegevuse edukale läbiviimisele aitasid kaasa: Haaslava Vallavalitsus, Sillaotsa Põhikool, Sillaotsa Spordihoone, Mõra Küla Selts MTÜ ja Kommikeskus OÜ. Suur tänu!

Rõõmsaid Jõulupühi ja kosutavat koolivaheaega!