Joonis 2

Joonisel 3
on valdkonnad ning teenused/tegevused, millega inimesed on rahul. Selle joonise puhul tuleks nimetada asjaolu, et sedavõrd palju tõsteti esile erinevate MTÜ'de ehk kodanikuühenduste tegemisi. Seda vaatamata sellele, et selline vastusevariant jäi rahuloluküsimusest välja.

Haljastuse ja heakorra puhul rõhutati paljude vastajate poolt seda, et olukord on muutumas paremaks, kuid rõhutati, et veel palju on ka teha. 
Joonis 3
________________________________________________________________________

Küsitluse tulemusi palusin kommenteerida volikogu esimehel ja abivallavanemal.

1. Mis oli küsitluse tulemustes teile üllatavat?

2. Kas arvestate vastustest tulenevaga edaspidiste otsuste vastuvõtmisel ?

KURMET MÜÜRSEPP:

1.

Üllatas suur küsitluses osalejate arv. On hea meel, et vallarahvas ei ole passiivne ning on võtnud seda küsitlust tõsiselt. Ligi 300 vastaja arvamus on alus küsitluses väljatoodud teemadega senisest tõsisemalt tegelema.

2.

Jah, kindlasti. Kuna teede korrashoiu ja sotsiaalvaldkonna eest on otsene vastutus Vallavalitsusel, siis sellest tulenevalt tuleb juba 2013 jaanuaris volikogu komisjonides arutusele, kuidas neid kitsaskohti lahendada.

USTAV ALLAS:

1.

Ootasime aktiivsemat osalemist. 3620 elanikust 290 vastajat on liiga vähe.

2.

Nüüd on vaja saadud vastuseid konkreetsemalt analüüsida, arvestada valda kui tervikut mitte ainult Antsla linna ja ümbrust. Üldiselt olid ülestõstatatud probleemid vallavalitsusele teada. Täname heade ettepanekute ja ka kriitiliste märkuste eest. Arvestame nendega meie edaspidistes tegemistes.