On detsember......Aeg liigub omasoodu ja tahame või ei, saab üks aasta jälle otsa. Aasta lõpus on tavapärane heita pilk tagasi möödunule. Kahjuks ei olnud see meile just kõige parem aasta, aga üheskoos saame raskustest üle ja küll jõuab kätte ka aeg, kus meie lapsed jälle oma koolimajas õppida saavad. Seniks peame olema mõistvad ja kannatlikud, sest virisemine ja vingumine pole kunagi kasu toonud ega ühtegi inimest kaunistanud.

      On detsember......Maagiline number 12. 12. 12. paneb mõtted omasoodu liikuma. Tegu on 12-da kuupäeva, 12-da kuu ja 2012-da aastaga. Pidavat olema õnnetoov päev....Tore on ju uskuda, et sellel päeval kõik ettevõtmised õnnestuvad, õpilased saavad koolis ainult häid hindeid ja kolmapäevases lotosaates võidetakse suuri summasid. 

Tegelikult võib seda numbrite jada ju veelgi pikendada, lisades kellaaja 12:12:12.

Suudame me seda hetke tabada?

      On detsember.....Ka teisest kuupäevast on palju juttu olnud. 21. detsember 2012 on see päev, mis toob lõpu praegusele elule, usub nii mõnigi hiromant. Teised aga kinnitavad, et iga lõpp on uue algus. Iga algus toob paratamatult kaasa mõne muudatuse, aga eks ole meil ju pidevalt vaja neid teha - vahel pealesurutuid, vahel enese tahtmisel. Kõik oleneb sellest, kuidas me ise asjasse suhtume.

      On detsember....Kindel on see, et vana aasta lõpp toob kaasa uue aasta alguse ja olgem siis valmis vana vääriliselt ära saatma ja uut uhkelt vastu võtma. Seniks aga kena rahulikku jõuluaega ja varugem endasse jõudu ja jaksu hakkamasaamiseks, sest ainult see, kellel on, saab jagada ka teistele!

Ilusat talve algust!