Meil pole kuldraamides kutseid, ei prožektorisära ega kõlavaid tiitleid. Ei kuuluta me välja ei aastainimest ega aastategijat. Täname aga kõiki häid inimesi siin ja praegu ja oma tagasihoidlikul moel.

Vallarahva nimel suur tänu neile, kes ulatasid abikäe ka siis, kui sellest endale vastutasuks midagi loota ega oodata polnud. Oli selleks abiks siis oma maa pealt vallamaja ette uhke kuusepuu annetamine ja selle kohale toomine, suurperedele talvekartuli saatmine, oma talu küünist koerakuutidesse kuiva põhu andmine, koolidele ja lasteaedadele jõulukuuskede viimine või pinkide meisterdamine ja paigaldamine kõnniteede äärde. Ja ikka tasuta. Või hoopis oma kunstiteostest ja käsitööesemetest näituste ülespanek, teistele vaatamiseks, ja ikka tasuta.

Ei saa me kahjuks teada kõigist heategudest ning headest inimestest, kuid nimetame tänaste jõulude eel tänuga Urmas Teeääre peret, osaühingut Hüdromel, Viive ja Riho Rosenbergi, Männituka talu rahvast, Paikuse lõvide klubi mehi, Tiina Ojastet, Leida Õismaad...

Täname endidki, kes me esimest korda viisime ellu varemgi meeles mõlkunud ideejupi teha oma valla lastele jõulupakid otsast lõpuni päris ise, et kommid oleksid värsked ja eestimaised, karbid oma valla värvides ning kõik kokkuvõttes ka odavam. Karpidega me päris ise hakkama ei saanud - need aitas valmis trükkida valla kauaaegne koostööpartner Hansaprint, kuid muu kõik - jah, muu kõik tegime õhtuti ise.

Kogu vallarahvale, meie tublidele ettevõtjatele ja nende töötajatele kaunist ja rahulikku jõuluaega ning toogu uus aasta õnne ja soovide täitumist! 


Paikuse vallamaja rahvas