Täpsem info saadetakse koju

Jaanuari keskel saavad kõik jäätmevaldajad postkasti infokirjad eeltäidetud lepingu, selle lisade, üldsätete hinnakirja ja veograafikuga. Trükitähtedes kontaktandmetega täiendatud ja allkirjastatud lepingu eksemplar tuleb tagastada Lille 4- 214, Pärnu 80010.

Selleks, et üleminek korraldatud jäätmeveole toimuks vallakodanike jaoks võimalikult mugavalt, korraldab vald koos Ragn-Sellsiga järgmised infopäevad: Seljametsa külamajas 6.veebruaril kell 10-12 ja Paikuse vallamajas 7.veebruaril kell 15-18, kus on võimalik sõlmida/täpsustada lepingut (isikut tõendav dokument kaasa!).

Võimalikud erinevad variandid

Naabruses elavatel üksikutel inimestel või väiksematel peredel on võimalik sõlmida mitme maja peale ühise konteineri kasutamise leping.

Selleks tuleb eelnevalt esitada taotlus vallavalitsusele. NB! Kuni 4-liikmelisel leibkonnal peab olema vähemalt 80 l suurune konteiner.

Tiheasustusega aladel Paikuse alevis tervikuna, Silla külas kuni Silla tehnokülani ja Seljametsa korterelamutes on minimaalne jäätmeveo sagedus 1 kord 4 nädala tagant, alevi korterelamutes 1 kord kahe nädala tagant. Hajaasustusega Tammurus, Vaskräämas, Seljametsas ja Silla külas tehnokülast edasi tühjendatakse konteinerit vähemalt 1 kord 12 nädala tagant juhul, kui biolagunevaid jäätmeid kogutakse eraldi.

Vastavalt Paikuse valla Jäätmehoolduseeskirjale on konteinerite tühjendamine ja jäätmete vedu elamupiirkondades keelatud nädalavahetustel ja tööpäeviti ajavahemikus 22-7.