Sügise jooksul on Pa- NoKe korraldatud mitmeid teisigi juba traditsiooniks saanud lõbusaid üritusi, näiteks "Tüdrukute öö", "Noorsootöö nädal", Halloweeni tähistamine jne. Hiljuti selgusid fotokonkursi parimad: Mehis Mets, Madli Takk ja Magnar Siinmaa.

Hetkel on koostöös Eesti Avatud Noortekeskuste Ühendusega hoogsalt käsil ESFi vahendite toel mitmed tööelu tutvustavad tegevused ning mobiilse noorsootöö teenuste arendamine.

Hoo on sisse saanud nii sügisest alustanud kitarriõpe kui fotondusring, millega on huvilistel võimalus veel liituda. ESFi toel on PaNoKes taas avatud NAF - Noortekeskuse kogukonna arengut toetavate noortealgatuste fond. NAF on mõeldud selleks, et noortekeskuse piirkonna noored saaksid aktiivselt osaleda otseselt enda kavandatud ja kogukonda arendavates projektialastes tegevustes.

Detsembris korraldavad noored NAFi toel jõuluteemalise käsitöönädala NNNN - Nobedate Näppude Nädal Noortekas, mille raames toimuvad mitmesugused meisterdamise töötoad. Siinkohal julgustame noori oma ideedega julgelt meie poole pöörduma ning NAFi poolt pakutavaid võimalusi oma mõtte ellu viimiseks julgelt kasutama.

Novembris tähistasid noortekeskuse tegevuses osalejad koos lapsevanematega PaNoKe kaheksandat sünnipäeva (fotol).