Keeda krevette soolaga maitsestatud vees paar minutit, kurna.
Tükelda kala, paprika, avokaado, kapsas. Aseta kaussi ja piserda üle sidruni mahlaga. Vala peale majonees ja kaunista kalamarjaga.

KAUPMEHE KANA

500 g kanafileed, 100 g šampinjone, 400 g kartulit, 2 tomatit, oliivõli, pipart, soola.

Keeda kana soola ja pipraga maitsestatud vees pehmeks, tükelda, puhasta ja tükelda ka teised komponendid.
Pane kana pannile ja pruunista õlis, prae niimoodi kõik komponendid eraldi. Aseta pruunistatud ained ahjuvormi, vala peale puljong, maitsesta ja pane 40 minutiks ahju.

LIKÖÖRIKEEKS

300 g jahu, 200 g suhkrut, 1/4 tl soola, 150 g musta šokolaadi, 125 g õli, 80 ml koorelikööri, 80 ml vett, 7 muna. Glasuurile: 1sl lahustuvat kohvi, 2 sl koorelikööri, 3 sl sulavõid, 300 g tuhksuhkrut

Sõelu jahu koos suhkru ja soolaga.
Sulata šokolaaditükid, lisa õli, liköör ja vesi. Kui segu on veidi jahtunud, lisa munakollased ja klopi ühtlaseks. Puista jahu ja sega uuesti läbi. Vahusta munavalged tugevaks vahuks ja lisa ettevaatlikult tainale. vala tainas vormi ja küpseta 180 kraadises ahjus 30-40 minutit (kuni on valmis). Las jahtub veidi aega vormis ja seejärel kummuta alusele. Sega glasuuri ained kõik omavahel kokku ja vala saadud segu keeksile.

HEAD ISU!