Tänavust advendiaja algust tumestas leinaaeg. Meie hulgast lahkus igaveseks valla jaoks väga oluline inimene - teenekas pedagoog, helilooja, koorijuht ja volikogu liige Aare Värte. Hingede ajal pani see kurb aeg mõtlikult omaenese sisemisse ja miks mitte ka välisesse lähimaailma vaatama. Tsiteerides hingekarjane Margus Kirjat võib öelda, et Aare oli just see, kellele oli "liblikas õlale lennanud", inimene kel oli sisemist väärikust, et alati endaks jääda ja pühenduda sellele, mis aus ja õiglane tundus.

Vallas on detsembrikuus sündinud ka midagi uut. Kostivere noortekeskuse sünnipäeval avati noortekeskuse uus saal. Kadri Lepiku ja Marko Raudlami eestvedamisel on noortele tekkinud koht, kus põranda värisemist ja liigset lärmamist kartmata on võimalik korraldada noortepidusid ja kontserte. Kõigile neile, kel polnud aega saali avamisel kohal olla, teeme väikese ülevaate peost ja selle korraldajatest ajalehe kolmandal küljel. Pikem pildigalerii avamisest on Jõelähtme Facebooki lehel ka kõigile lisaks vaatamiseks. Külastage suhtlusportaali www.facebook/joelahtme, vaadake pilte Kostivere noortekeskuse avamisest, meenutage kogu lõppeva aasta sündmusi ja liituge meiega järgmise aasta sündmuste ootel.

Tänasel jõulueri lehel saame pilgu heita ka kaugemale meie vallast, tutvume mitme põneva inimese ja nende tegemistega. Käime metsas, räägime elust mõisaköögis, kuulame vaimuliku mõtteid ja teeme ühiselt rohke söömise kõrvale ka trenni. Ei puudu ka viiendal küljel asuvad praktilised näpunäited liikumisest auto ja bussiga või koeraga jalutades.

Toogu teile aasta uus 12 õnnelikku kuud!