Hoolimata kõigest sellest on 2012. aastal vallas päris palju muutunud. Nagu ka varasemalt mitmel korral kirjutatud on meie investeeringute kõige olulisemaks prioriteediks lapsed. Sellest tulenevalt oleme juba mitmed aastad oma põhilise investeerimisvõimekuse pannud lasteaedadesse ja koolidesse.

Sel aastal jätkasime Loo lasteaia rekonstrueerimisega. CO2 programmi raames sai lasteaia vana hoone soojustuse ning uue fassaadi. Lisaks viisime lõpule pikalt prob leemiks olnud lasteaia juurdesõidutee, kõnnitee ja parkla rajamise. Loo keskkool sai samuti investeeringu CO2 program mist soojus tamiseks ning köögi ventilatsiooni rekonstrueerimiseks. 2012. aasta vast kõige olulise maks inves teeringuks saab lugeda Kostivere kooli ehituse alustamist, mille raames re konst rueeritakse koolimaja ning rajatakse juurde uued ruumid Kostivere raamatu kogule ja perearstikeskusele.

Teiseks oluliseks priori teediks on meil kergliiklusteede rajamine, sel aastal lõppes meie ühine projekt Maardu linnaga, mille raames rajati läbi Uusküla küla Muuga aedlinnast kuni Kallavereni uus kergliiklustee. Kergliiklustee sai ka Iru küla, mille tulemusel ühendatakse Tallinna, Viimsi ja Maardu kergliiklusteed Jõelähtme valla kergteedega Iru külas ja Loo alevikus.

Kolmandaks prioriteediks, millesse sooviksime panustada tunduvalt enam kui võimalused lubavad, on teede rekonstrueerimine. Olulisemaks tee-ehituseks sel aastal on kindlasti koostöös riigi Maanteeametiga valminud Loo aleviku sissesõidutee. Iru kergtee rajamisega koos sai uue asfaltkatte ka Iru tee. Ühisveevärgi ja kanalisatsiooni uuendamise raames Loo alevikus, Iru külas ja Neeme külas said mitmed teed ja tänavad uue asfalt- või pinnatud katte. Samas tuleb kindlasti mainida, et Iru külas on mitmetel tänavatel rajatud katted ebakvaliteetselt, ning 2013. aastal tuleb Loo Vesi'l seal osa teekatteid üle teha.

Vald on viimasel aastal ka olulisel määral panustanud ühisveevärgi- ja kanalisatsiooni uuendamisse Loo alevikus ning Iru- ja Neeme külades ning valla erinevates piirkondades tänavavalgustuse rajamisse. See oli väike kokkuvõte olulisematest investeeringutest, mida oleme valla võimaluste piires 2012. aastal ära teinud.

Tagantjärgi vaadates ei olegi seda väga vähe, kuid väga palju on veel vaja ära teha. Ilusat jõuluaega, aasta vahetust ja kordaminevat 2013. aastat meile kõigile!