Suur-suur aitäh vanematele, kes on toonud meile paberit, kangast, lõnga, nööpe ja palju muud meisterdamismaterjali! Ka jõulukuused toodi meile majja aitähi eest.

Suurt heameelt valmistab see, kui vanemad pakuvad ise oma abi. Nähes, et lasteaia filiaalil Tareke polnud liumäge ja kiike, kinkis need lastaiale lapsevanem Siim Ost osaühingust Carway. Viimane tore üllatus tuli Keila Vallavalitsuselt, kes otsustas Laulasmaa jõululaada müügist saadud raha kinkida meie lasteaiale, et osta saali uus muusikakeskus.

On tore tõdeda, et kevadel andsid lapsevanemad lasteaia personali kohta positiivset tagasisidet, tuues lausa nimeliselt välja töötajad, kelle tublit tööd nad eriti hindavad.

Meie lasteaia personalil on traditsioon teha ühiseid õppereise, kuid me peame alati paluma, et vanemad sellel päeval lapsi lasteaeda ei too. Kindlasti tekitab see paljudes peredes ebamugavust ja nõuab ümberkorraldusi, kuid vaatamata sellele on alati leitud võimalus meie soovile vastu tulla. Suur tänu mõistva suhtumise eest!

2012 oli töine aasta ja palju toredaid asju tegime ära just üheskoos. Laulasmaa Kooli lasteaia nimel tänan kõiki meie lapsevanemaid ja koostööpartnereid.