Päeva jooksul toimus mitmekülgne kontsert, kus esinesid enamik Laulasmaa taidlejaid. Üles astusid nii Laulasmaa kooli õpilased kui Lahepere Kultuuriseltsi meesrahvatantsurühm Lahepere Leod ja laulukoor Laulvad liivad. Ürituse peaesinejaks oli lauljatar Getter Jaani. Heategevusliku õnneloosi ja oksjoni läbiviimiseks saime tuge toredatelt laadamüüjatelt ja hoolitsevatelt kogukonnaliikmetelt. Heategevusliku müügi, oksjoni ja õnneloosi tuluks kujunes 286 eurot, mille abil saab Laulasmaa kool osta suusakomplektid.

Ürituse korraldusmeeskonda kuulusid Age Leedo, Tuuli Edur, Kristina Pärni, Indrek Migur, Ingrid Plado, Anne Ääremaa, Ülle Krabo ja Reeli Simanson. Suur tänu kõigile töötubade läbiviijatele, reklaamimaterjalide valmistajatele, helitehnikule ning kõigile annetajatele! Ürituse läbiviimisele aitas kaasa Siseministeerium.

FOTOL: Traditsiooniks on saanud, et ka Keila Vallavalitsuse töötajad panustavad antud üritusse läbi heategevuse. Sellel aastal oldi laadal oma müügiletiga, korraldati õnneloos ja seati sisse meisterdamistuba. Viimaste nädalate vabad hetked möödusid ametnikel näputööd harrastades, nõnda valmisid päkapikumütsid- ja sussid, nahast ehted, võtmehoidjad, vaasid jne. Kogu müügist ja loosist saadud tulu 159 eurot läks Laulasmaa Kooli lasteaiale muusikakeskuse ostmiseks.