Maavalitsus pani välja suure rändkarika ja perekond Laansoo toetas auhinnaga. Viimased aastad on selle ürituse korraldamisraskused enda kanda võtnud Kaiu Spordiklubi, perekond Asperk ja Kaiu vallavalitsus.

Tänavune turniir oli eriline, sest mängima tulla tahtjaid oli rohkem kui me ühes saalis saaksime vastu võtta. Kohal oli 16 võistkonda ja ühe päevaga mängisime 48 mängu.

Pärast paigutust ja loosimist tekkis meil neli alagruppi. Kuna mängijad soovisid kõik kohad välja selgitada, siis sai selleks paika pandud eriline süsteem, mis kergendas nende võistkondade olukorda, kus loosi tahtel oli mängu tase veidi kõrgem. See andis võimaluse alagrupis teisele kohale tulnud võistkonnal jõuda finaali.

Pärast 24 tulist lahingut hakkasid esimesed kaheksa võistkonda selgitama turniiri karikavõitjat ja ülejäänud juba kohti 9.-16.

Tänavune mängutase oli jälle kõrgem kui eelnevatel aastatel. Tihti tekkis selline tunne, et see pall purustab meie spordihoone põranda.

Mitmekordsed võitjad C CONNECT, Kaiu ja Co, Neemeco ja paljud teised ei suutnud end mängida finaali välja. Esikohamängus kohtusid TTÜ Dynamo ja EX-Evolutsioon. Esimeses geimis suutis TTÜ veel tõsiselt vastu hakata, kaotades 14:15, teises pandi aga asi paika ja 15:10 võiduga tuli seekordseks karikavõitjaks EX-Evolutsioon.

Võistkonna koosseisu kuulusid Kristiina Abel, Katrin Tammsaar, Raili Sõna, Jaanus Kuller, Tarmo Salong ning Kuldar Männilaan.

Traditsiooniliselt valivad võistkondade esindajad turniiri parima nais- ja meesmängija.

Tänavu osutusid nendeks võitja võistkonna mängijad Kristiina Abel ja Kuldar Männilaan.

Kolmanda koha auhinnad viisid koju Saue võistkonna mängijad. Korraldaja Kaiu võistkond sai seekord tubli 7. koha.

Suur tänu meie toetajatele Raplamaa Spordiliidule, Kultuurkapitali Raplamaa ekspertgrupile, Kaiu vallavalitsusele ja loomulikult Evele, Marjele, Ailile ja Küllikile.