21. oktoobril toimus LEADER programmi raames Padise seikluspargi külastus. See tore reis oli motivatsioonireis lastele, kes on olnud vabatahtlikena abiks erinevatel külaseltsi üritustel. Päev oli tõeliselt seiklusrohke ja tegus nii väikestele kui ka suurtele. Heaolutunde ja mõnusa väsimusega jõdsime koju, aga muljetamist jagus veel mitmeks päevaks.

Sisustasime veidi ka koolivaheaega. 24. oktoobril külastas meid Amor koolituskeskus koostöös lastekaitsenõunik Elerin Sagar´iga. Toimus loeng ainult tüdrukutele teemal murdeiga ja mis siis minuga toimub.

Tagasiside oli igati positiivne ja nii mõnedki küsimused said vastused.

25. oktoobril tegime korrastustöid külakeskuse hoovis. Kokkulepitud kellaks kohale jõudes, olid osad lapsed juba tööhoos - kõigil olid rehad käes ja riisusid. Koos tegutsedes oli nalja palju ja hoov saigi puhtamaks.

Tänud tublidele tegijatele!

26.oktoobril toimus Nissi Valla Noortekeskuse eestvedamisel ESF projekti raames väljasõit Viljandi, kus tutvustati rahvusliku ehitust. Lastel oli hea võimalus näha, kuidas puupakust saab valmis laastukatus.

11.novembril tegime väikese peo meie isadele. Lapsed näitlesid, laulsid ja lugesid luuletusi. Külalisesinejad Nissi Trollidest täiendasid meie kontserti muusikaliste vahepaladega. Peale kontserti oli hea võimalus kohvi kõrvale veidi maiustada. November on ju ka sandikuu. Meie küla mardid ja kadrid tulevad alati enne jooksmist külakeskusest läbi, kus koos teeme näomaalingud, vaatame üle kavad, et oleks ikka julgem minna.

Sedasi meie sügis kulgenud on, aga ega puhkama veel ei jää, sest tegevust on veel küllalt ees - saabumas on jõulud ja selle ootus on ka tegus...