Märtsis oli maakondlik talvine tantsupäev, kus majja tuli 156 tantsijat ja kõik mahtusid ära. Naistepäeval olid abiks taas U-Tuuri lauljad ja külas Palupera valla taidlejad. Märtsis juba traditsiooniks saanud talve ärasaatmist aitasid korraldada tantsurühm Vokiratas, külas olid sõbrad lähedalt ja kaugelt. Aprillis kutsusid kantritantsijad kokku oma sõbrad ja tantsu jätkus kogu päevaks. Tantsurühm Vokiratas aitas korraldada kevadpeo eakatele, kus vaatasime ja kuulasime reisikirjeldusi kaugelt maalt ja veetsime ilusa pärastlõuna.

Toimus vallapäev ja laat ning igakevadine taidlejate kontsert laululaval. Jaaniõhtud toimusid Pukas, Kuigatsis ja Aakres, korraldajateks kohalikud külaseltsid. Suvel toimus veel päikeseenergia kontsert koos Sirje ja Väino Puuraga. Augustis oli traditsiooniline öölaulupidu. Lauljad korraldasid oma hooaja lõpupeo Vooremäel koos Rõngu rahvaga.

Puhkeõhtutel on sel aastal esinenud ansamblid Melody, kaks korda Toomas Anni, Raen Väikene, PS Troika, Oss ja Anti, Lucylle ja Elektric Leo. Majas toimusid koolitused ja kursused, kus kõigil huvilistel oli võimalus osaleda. Taidlejad osalesid maakondlikel üritustel, laulu- ja tantsupeol, Mooste laulupeol, Võrtsjärve mängudel, meesansambel kontsertreisil Kihnus.

Rahvamajas on võimalus osaleda kantritantsus, segakooris, joogas, 5-rütmi tantsus, eakate tantsurühmas, naisansamblis, meesansamblis, lastel loovtantsus. Aakres saab uuest aastast osa võtta laste tantsuringist, naisvõimlemisest, segakoorist. Nädalas kord käib laseaia tantsurühm tantsimas. Aitäh kõigile taidlejatele ja peolistele selle ilusa aasta eest!

Kohtume järgmisel aastal pärast kolmekuninga päeva.