Konverentsi juhatas sisse kooli ajaloo- ja ühiskonnaõpetaja Lembit Roosimäe, kes oli õpilastele konverentsi ettevalmistamisel juhendajaks. Konverentsi esimeses osas oli võimalus osa saada kahest põhjalikust ettekandest, kus räägiti Aleksander Kase elu- ja sportlaseteest. Gümnaasiumi 10. klassi õpilane Ilja KuvŠinov andis ülevaate Aleksander Kase elust ning seejärel rääkis abiturient Maarika Buht Aleksander Kase saavutustest sportlasena. Siinjuures peab lisama, et Maarika Buht on ise väga edukas tõstesportlane, kelle saavutuste hulgas on mitmeid noorte, juunioride ja täiskasvanute Eesti rekordeid. Tema treeneriks aga on Aleksander Kase poeg, tõstetreener Juhannes Kask.

Konverentsi teises osas, mis oli pühendatud Sindi Muuseumi ajaloole, rääkisid kooli 3. klassi õpilased oma õpetaja Eneli Arusaare juhendamisel muuseumi sünnist ja sellega seotud inimestest. Peale ettekandeid said konverentsist osavõtnud esitada küsimusi Aleksander ja Juhannes Kasele, kes rääkisid sporditegemisest nende peres, jagasid mälestusi isast ja Juhannes Kask rääkis tõstespordi hetkeseisust Sindis. Vaatamiseks olid välja pandud ka mõned Aleksander Kase medalid, mida õpilased oma silmaga kaeda said.

Ka on kool saanud täiendust oma vilistlasportreede sarjale, mis on täienenud uue portreega Aleksander Kasest, pildi autoriks vabakutseline kunstnik Vello Paluoja.

Õpilaskonverents valmis Sindi Gümnaasiumi koostöös Sindi Muuseumi ja Sindi Linnavalitsusega.