Pärast tunde käisid veel viimased ettevalmistused näidenditeks, viimased peaproovid ning siis oligi aeg sealmaal, et üheskoos asuda kõikide klasside ettevalmistatud näidendeid vaatama. Suur kiitus kõigile õpilastele ning õpetajatele, sest oli näha, et vaeva on nähtud väga palju! Näidendite lõppedes ei tahtnud aplaus vaibuda. Kõik näidendid vaadatud, mindi üheskoos õhtusöögile.

Õhtusöögi järel said lapsed osaleda printsessi meisterdamise töötoas ja mängida erinevaid ringmänge. Valmis seati ka klassid ööbimiseks ning toimus kostüümivahetus algavaks muinasjutuballiks, kus iga õpilane võis riietuda oma lemmikmuinasjutu tegelaseks.

Muinasjutuballi alguses õpetas kooli huvijuht kõigile õpilastele selgeks valsi ning seejärel sai muinasjutuballist muinasjutudisko.

Peale pikka ja väsitavat päeva oli nii lastel kui ka õpetajatel energiat veel küllaga üle ja nii see siis tantsimisele kulutatigi! Disko lõppedes mindi aga magama - iga klass oma klassiruumi. Hommikul peale ärkamist toimus pidžaamades hommikuvõimlemine ning ühine hommikusöök.

Tore on tõdeda, et öö koolis on üks populaarseimaid üritusi, millest võtavad osa kõik õpilased, olenemata, kas nad on esimeses või üheksandas klassis.

Antud ürituse korraldamine on õpetajatele suureks ettevõtmiseks, aga nähes seda laste siirast rõõmu, annab see juurde palju energiat, et järgmisel aastal samalaadne üritus teha.

Suur tänu kõikidele õpetajatele, õpilastele ja lastevanematele, kes aitasid meid ka sel aastal!