Lumi on pakkunud rõõmu küll nii lastele kui ka täiskasvanutele, ent samas on see esile toonud teede talihoolduse kitsaskohad. Sellega seoses on vallavalitsus saanud palju küsimusi ja pretensioone. Vaatamata sellele, et teeme koostööd maanteeametiga, tagamaks riigiteede talvise hoolduse sellist kvaliteeti, mis meid kõiki rahuldaks, ei ole koostöö tagajärg veel siiani väga hea.

Lisaks oleme koostamas uut, 2013. aasta eelarvet ning juba praegu võib öelda, et eelarveläbirääkimised ei saa kerged olema. Põhjuseks võib tuua püsikulude märgatavat kallinemist ja nii nagu koduses majapidamises, tuleb ka valla asjaajamises hindade tõus millegi arvelt kompenseerida.

Tunnustan valla asutuste juhte ja töötajaid asjaliku koostöö eest 2012. aastal. Olete tublid ja jõudu edaspidiseks! Parimad soovid ka meie koostööpartneritele ettevõtlusvaldkonnast. Aitäh aktiivsetele inimestele mittetulundusühingutest, kelle tegutsemislust on aidanud kaasa valla elu sisukamaks muutmisele! Tänan ka kolleege vallamajast toetava ja professionaalse töö eest. Vallaelanikele soovin, et jõuluaeg kujuneks rahu ja üksteisemõistmise ajaks. Ajaks, mil kingituse asemel olete kingituseks ise, külastades vanemaid, vanaemasid- vanaisasid või mõnd ammust sõpra. Emad ja isad, leidke aega koos lastega piparkookide küpsetamiseks ja jõulukaartide meisterdamiseks!

Häid pühi ja meeleolukat aastavahetust!